2310 951505

Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 17:30 - 20:30

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
PIILOSET One Step PIILOSET OneStep - Σύστημα υπεροξειδίου του υδρογόνου για την απολύμανση, καθαρισμό και ουδετεροποίη.. Product #: 0020 based on 0 reviews Σε απόθεμα

One Step

PIILOSET OneStep - Σύστημα υπεροξειδίου του υδρογόνου για την απολύμανση, καθαρισμό και ουδετεροποίηση των μαλακών φακών επαφής .

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ. Το  OneStep είναι ένα εύκολο στην χρήση και αποτελεσματικό σύστημα απολύμανσης μαλακών φακών επαφής. Η υψηλή απολυμαντική του ικανότητα επιτυγχάνεται με την συνεργία του απολυμαντικού υπεροξειδίου του υδρογόνου (3%) και της θήκης φακών OneStep, η οποία έχει κατασκευασθεί ειδικά για αυτό.

Οι φακοί, που έχουν καθαριστεί σε βάθος, παραμένουν ενυδατωμένοι και άνετοι για μεγαλύτερο του συνήθους χρονικό διάστημα.

Το OneStep δεν περιέχει κανένα συντηρητικό και αποτελεί μια εξαιρετική απολυμαντική μέθοδο για ανθρώπους με πολύ ευαίσθητα μάτια. Είναι η τέλεια λύση όσων οι φακοί χρειάζονται ιδιαίτερα αποτελεσματικό καθαρισμό.

Το OneStep αναπτύσσεται, κατασκευάζεται και συσκευάζεται στην Φιλανδία από την PIILOSET– Φιλανδία – www.piiloset.fi

Όλα τα προϊόντα  διατίθενται χωρίς απαίτηση ελάχιστου ύψους παραγγελίας (σε ποσότητα η αξία). Οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ+μεταφορικά+έξοδα αντικαταβολής.

ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. Το OneStep  πρέπει να χρησιμοποιείται με την δική του, αποκλειστικά κατασκευασμένη γι’ αυτό, θήκη. Ενώ το υπεροξείδιο του υδρογόνου απολυμαίνει και καθαρίζει τους φακούς, ο ενσωματωμένος δίσκος μετατρέπει το υπεροξείδιο σε νερό και οξυγόνο. Αυτή η  διαδικασία  διαρκεί 6 ώρες.

ΣΥΝΘΕΣΗ: 3% Υπεροξείδιο του υδρογόνου (Η2Ο2), EDTA (καθαριστικό), PVP, μέσα σε ισότονο φυσιολογικό ορό. Διατίθεται σε συσκευασία των 360 ml.

Πρέπει να καταναλώνεται εντός 2 μηνών από την ημέρα πρώτης χρήσης του και εντός  2 ετών από την ημερομηνία κατασκευής του.

Δεν υπάρχουν κριτικές γι αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρία μας εισάγει και διαθέτει:

1. οργανικούς φακούς (απλούς και επιστρωμένους – CR 39, 1.499, 1.56, 1.61, 1.67, 1.74 και ειδικές παραγγελίες)

2. σκελετούς οράσεως όλων των ειδών

3. φακούς επαφής

4. βιολογικά διαλύματα καθαρισμού φακών επαφής & διάλυμα με καταλύτη

5. έτοιμα γυαλιά πρεσβυωπίας

6. λοιπά οπτικά είδη (sprays και πανάκια καθαρισμού φακών)

7. φακούς ηλίου (κλασικούς και πολωτικούς)

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από αναγνωρισμένους και πιστοποιημένους κατασκευαστές, αξιολογούνται καθημερινά από συγγενή καταστήματα πώλησης οπτικών ειδών και προσφέροντας πολύ καλή σχέση τιμής/άξιας.

Αντιπροσωπεύουμε, κατ' αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία, τα βιολογικά διαλύματα καθαρισμού φακών επαφής BioSoak και BioTwin της FINNSUSP OY – www.Piiloset.fi (διακρίθηκε ως η καλλίτερη εταιρία της Φιλανδίας το 2007)

Το βιοδιασπώμενο καθαριστικό συστατικό του BioSoak, όπως και του νεοεισαχθέντος BioTwin (υαλουρονικό οξύ), παράγεται βιολογικά και διαλύεται στο μάτι χωρίς ν΄αφήνει χημικά κατάλοιπα.

Σταθερή επιδίωξή μας είναι η δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων εμπιστοσύνης και αμοιβαίου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος με τους προμηθευτές, πελάτες και συνεργάτες μας.

Η Eyewear Company εκτελεί όλες τις παραγγελίες χωρίς προϋποθέσεις ελάχιστων ποσών η ποσοτήτων.

Κατασκευαστές